Tribes: Ascend igen

Nu står betan för dörren. Snart drar den igång! Ni har väl ansökt?Tribes: Ascend will rock you.

Efter att ha kikat på en hel del olika filmer från spelet och snokat runt på forumen för spelet så måste jag säga att jag är fruktansvärt PEPP!

En gång i tiden upptog det all min lediga tid. Jag var väldigt aktiv spelare och klanledare när det begav sig. Sen kom Tribes: Vengeance och förstörde allt. Skit i det nu! Tribes: Ascend verkar ta steget tillbaks till rötterna och ändå tillföra lite nytt i serien.

Free-to-play är melodin denna gången och när jag först läste detta blev jag lite rädd. Men efter att ha kollat upp vad det innebar så lugnade jag mig. Det handlar inte om “pay-to-win” utan mer kosmetiska fördelar.
Jag hoppas innerligt att detta är vad Tribes-sfären har väntat på. Det ser onekligen riktigt bra ut.

Se så, iväg och ansök till betan nu!